HjemOm migFavorit LinksKontakt mig
Sindsro, Clairvoyance, Healing
Om mig

Jeg hedder Gert Jensen og er årgang -56

Mine clairvoyante evner er medfødte. Jeg kan stadig huske, da jeg var barn, at der blev kaldt på mig og jeg blev forvirret når jeg fandt ud af at det ikke var en fysisk person, der kaldte.

I mine unge år lå evnen i dvale, jeg havde travlt med skole, uddannelse og familie. Selvom jeg af og til havde nogle oplevelser, tog jeg mig ikke af det.

På et tidspunkt i 1998 ligger jeg en nattetime og læser - hele familien ligger og sover og huset er bælgmørkt - "GERT" lyder det lige så tydligt inde fra den mørke stue. Efter den dag/nat begyndte jeg igen at få nogle oplevelser. Der bliver kaldt på mig oftere og oftere og jeg ser skygger hvor der ikke burde være skygger og jeg føler at nogen holder øje med mig, uden at det bliver ubehageligt. Det er ikke noget jeg taler om men på det tidspunkt gik jeg hos en healer/clairvoyant og en dag kunne jeg ikke holde det tilbage og siger til hende "jeg hører stemmer"  - "ja - det ved jeg" siger hun "du skal på skole og lære og styre det".

Jeg startede på Clairvoyance Skolen hos, på det tidspunkt Danmarks bedste clairvoyant, Gjertrud Berlon, og lærte at begå mig i den åndelige verden.

Jeg lærte at tale med dyr, fortrinsvis heste og som de heste kan fortælle.....

Jeg deltog i Buddhi uddannelsen hos Steen Kofoed i 2010 og blev uddannet Sindsro-behandler i 2011.

Jeg er medlem af Clairvoyant Foreningen.

HjemOm migFavorit LinksKontakt mig
Sindsro er registreret varemærke