HjemOm migFavorit LinksKontakt mig
Sindsro, Clairvoyance, Healing
Hjem

Sindsro®
Sindsro = ro i sindet - Sindsro er en behandlingsform, der er udviklet af Steen Kofoed. Sindsro giver dig mulighed for at tage ansvar for dit liv - at tage styringen i dit liv.
Sindsro er enkel behandlingsform, hvor din ro bliver genaktiveret. Ved gentagne behandlinger bliver sindsroen integreret i dig, og du oplever en større ro og balance. Det er gentagelsen der skaber roen og balancen

I denne digitale tidsalder hvor mange bliver mere og mere pressede og skal klare venner, arbejde, børn, familie, tackle situationer i livet, skilsmisser, bekendte, være tjekkede, være på sociale medier, være sociale, udadvendte, nærværende, skole, eksamener, sker det oftere og oftere at folk bliver stressede - man glemmer ganske enkelt sig selv. For at klare stressen går man til lægen og får kemi til at klare presset - denne kemi har bivirkninger, der ofte forstærker stressen der fører til mere kemi. Kemi/piller kan have sin berettigelse i en begrænset periode, men man glemmer at se indad - omgivelserne har taget styringen over ens liv og det bliver ikke bedre, før man erkender at der er et problem og ser indad og tager vare på sig selv - det kan Sindsro hjælpe med.

Personer med ADHD og PSTD kan have glæde af Sindsro, ligesom det hjælper mod søvnløshed, tankemylder og stress.

Personer med eksamensangst kan også have glæde af Sindsro - da eksamensangst også er en stress tilstand

Nogle har traumer med fra barndommen f.eks. mobning og svigt.
 
Behandlingen kræver intet af modtageren og har ingen bivirkninger.

En sindsrobehandling tager typisk ca. 40-60 minutter.

Pris: Første gang 500,00 kr. derefter 200,00 kr. pr. gang


Clairvoyance

Har du spørgsmål - søger du svar ?

En sitting kan give dig svar på de spørgsmål som du går og "tumler" med ifm. eksempelvis parforhold, familie eller økonomi. Er du kommet til en skillevej og ikke ved hvilken vej du skal gå - savner du et godt råd, så kan en sitting være noget du kunne have gavn af og måske - hvem ved - kan en slægtning, eller bekendt, "kikke" forbi med et godt råd,
Jeg spøger aldrig ind til sygdom eller stiller ind på en tredje person.

Jeg laver også clairvoyance på dyr, fortrinsvis heste.

En sitting varer ca. en time.

Pris: 800,00 kr.

Husrensning
Det sker af og til at man har fået gæster man ikke har inviteret - en åndelig tilstedeværelse der, enten har været der altid eller har "hæftet" sig på en person. Der er næsten altid en årsag til at man har "besøg" og det er så min opgave at spørge ind, få årsagen at vide og få ånden videre, så roen i huset kan blive genoprettet.

En husrensning kan tage ca. en time til halvanden.

Ring for pris.


Buddhi

Buddhi har intet med Buddha at gøre - Buddhi er hindi og betyder "intuition".
Er man kommet for "for langt væk fra sig selv" og ikke kan komme tilbage, kan man ved en række behandlinger, få renset sine chakraer indefra og komme tilbage "til sig selv". Ved denne rensning kommer man i kontakt med sine følelser og "tvinges" til at tage stilling og tage ansvar for sit liv.

En behandling tager ca. 40 min. Første gang en time.

Pris: Første gang 500,00 kr. derefter 200,00 kr.

HjemOm migFavorit LinksKontakt mig
Sindsro er registreret varemærke